Marjanović: Živim svoj san

Košarkaš San Antonija

Marjanović: Živim svoj san

I pored ne baš zavidne minutaže, Boban Marjanović bilježi dobre nastupe u NBA ligi. 

Srbijanski centar ove sezone nije se baš naigrao u ekipi San Antonija, ali je svaki sekund proveden na parketu znao na pravi način da iskoristi.

"Imam samo riječi hvale. Ne samo da sam zadovoljan, nego sam prezadovoljan. Mnogo je bolje nego što sam očekivao. Živim svoj san", izjavio je Marjanović.

On je takođe dodao i da često prati igre Crvene zvezde, njegovog bivšeg kluba.

"Sviđa mi se što se vidi da se momci bore. Uzmite samo za primjer onu utakmicu protiv Unicaje kada su gubili skoro 20 razlike, ali su se vratili i dobili u gostima. To je stvarno fenomenalno. Gledao sam polufinale protiv Cedevite, bilo je teško, ali se dobro završilo po Zvezdu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi