Marko Ljujić: Kakanj je neugodan tim, očekuje nas sve osim lagana utakmica
U posljednje vrijeme Marko Ljujić jedan je od oslonaca HKK Zrinjski

Crnogorski centar u redovima Plemića pohvalio je tim Kaknja

Marko Ljujić: Kakanj je neugodan tim, očekuje nas sve osim lagana utakmica

HKK Zrinjski je u posljednjem kolu ABA 2 lige doživio pravi potop u slovenačkom Kopru gdje ih je tamošnja Primorska, inače lider natjecanja porazila s čak 44 koša razlike.

Poslije takvih poraza nikada se nije lako vraćati i igrati utakmice, posebno u kratkom vremenskom roku, a upravo će Mostarci već sutra u svojoj dvorani dočekati motivirani KK Kakanj koji je u dobroj seriji i u Mostar dolazi u nadi da može iznenaditi Zrinjski.

Svjestan je toga i Marko Ljujić centar mostarskog tima koji u zadnje vrijeme igra sve bolju i bolju košarku i postaje jedna od uzdanica Hrvoja Vlašića.

"Težak, rekao bih i jako nerealan poraz od Primorske je iza nas" - otpočinje Ljujić i nastavlja: - "vremena za kukanje nemamo, već sutra nam nakon napornog putovanje stiže neugodna ekipa Kaknja koja je počela igrati jako dobro i sigurno je da nam neće biti nimalo lako poslije svega. Nama ova pobjeda jako treba zbog povratka na pobjedničke staze i zbog bodova koji se prenose u Ligu 6. Unatoč svemu vjerujem u naš tim i uvjerenja sam da ćemo se ipak mi pitati o svemu u ovom meču. Volio bih pozvati i publiku da dođe u što većem broju da nas pogura prema pobjedi koja bi nam bila iznimno važna". - izjavio je Marko Ljujić za SportSport.ba uoči gostovanja KK Kakanj u utakmici koja će se odigrati sutra u 18h u mostarskoj dvorani Bijeli Brijeg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi