Marko Pešić: Pročitao sam to  i nasmijao sam se od srca
Direktor tima iz Minhena o interesovanju za najboljeg košarkaša ovog tima

Direktor tima iz Minhena o interesovanju Barcelone za Derricka Williamsa

Marko Pešić: Pročitao sam to i nasmijao sam se od srca

E. Dindić

Direktor Bayerna iz Minhena Marko Pešić u razgovoru za tamošnje medije dotakao se ove sezone koju su košarkaši ovog tima odigrali ispod prosjeka u Euroligi. 

Između ostalog rekao je kako u klubu nisu razočarani jer nisu uspjeli uhvatiti play-off Eurolige, te da je prvobitni cilj bio skupljanje iskustva i odbrana titule prvaka Njemačke.

Dotakao se i priče da je Barcelona navodno zainteresovana za najboljeg košarkaša tima iz Minhena Derricka Williamsa.

"Pročitao sam i nasmijao sam se na te tvrdnje od srca. On je sjajan košarkaš i još bolja osoba, želimo ga u našem timu i iduće sezone,  pod uslovom ako bude imao želju  da ostane u Europi. Borićemo se za njega, međutim ako ode u NBA ligu sigurno je da ćemo naći dobru zamjenu. Jednostavno znam da se on ovdje osjeća jako dobro", rekao je Pešić

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi