Marlon Garnett odbio trenirati
Garnett u Zadru ne želi igrati bez plate

Zadar u problemima

Marlon Garnett odbio trenirati

Adnan Beganović

Nakon enigme sa odlaskom ili ostankom Ace Petrovića na klupi, Zadar je izgleda i u financijskim problemima. Amerikanac Marlon Garnett je odbio trenirati zbog kašnjenja plate.

Marlon Garnett je preskočio zadnja dva treninga Zadra jer mu je njegov menadžer rekao da ima stanovite poteškoće sa upravom Zadra i da na njegov račun nije legla posljednja plata.

Predsjednik Zadra, Kristijan Magaš, je potvrdio da Garnettu nisu isplaćene sve obaveze, ali da se nada da će u toku današnjeg dana svi problemi biti riješeni.

Košarkaši Zadra u utorak igraju četvrtfinale hrvatskog kupa, ali je neizvjesno da li će Marlon Garnett igrati tu utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.