Mavericksi ipak neće trejdovati Dennisa Smitha?

Pokušat će pronaći pravo rješenje za mladog playmakera

Mavericksi ipak neće trejdovati Dennisa Smitha?

Dallas Mavericksi neće po svaku cijenu pokušati trejdovati svog playmakera Dennisa Smitha Juniora prije 7. februara i isteka roka za trejdove.

Prema pisanjima ESPN-ovog Tima MacMahona Mavericksi su optimistični da mogu vratiti Smitha Juniora, koji je u svojoj drugoj sezoni u NBA, na "pravi put".

Navodno su Mavericski spremi trejdovati mladog playmakera samo ukoliko dobiju ponudu koja će apsolutno zadovoljiti ukuse čelnika ove franšize.

Podsjetimo, o potencijalnom trejdu Smitha Juniora se počelo špekulisati jer se on nije dobro "uklopio" sa Lukom Dončićem, oko kojeg će se u budućnosti graditi franšiza.

Za sada je očigledno da Smith Jr. i Dončić ne mogu funcionistati zajedno na parketu, tačnije da Smith Jr. nije isti igrač kao što je bio u svojoj rookie sezoni, što se može lako vidjeti i na njegovoj statistici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije