Mega dobila veliko pojačanje

Mladi reprezentativac Srbije pojačao Megu

Mega dobila veliko pojačanje

E. Škorić

Mladi srbijanski košarkaš Filip Petrušev pojačao je ekipu Mege.

Petrušev ima samo 20 godina, pokriva poziciju krilnog centra i centra, a trenutno je član NCAA ligaša Gonzaga.

Mega je na zvaničnoj stranici potvrdila da će mladi srbijanski reprezentativac biti njen član i igrat će ABA ligu nartedne sezone.

"Veoma smo ponosni što je jedan od najvećih talenata naše košarke prepoznao Megu kao pravu sredinu za nastavak svog razvoja. Dovođenjem Filipa Petruševa na pravom smo putu da kompletiramo tim za predstojeću sezonu u kojoj ćemo, po tradiciji, biti najmlađi u ABA ligi. Sigurni smo da će se Filip vrlo brzo uklopiti u sistem Mege i doprineti timu da ostvari što bolje rezultate", izjavio je generalni menadžer Mege Goran Ćakić,

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi