Melo umjesto Lovea na All Staru

Pozivnica za Anthonyja

Melo umjesto Lovea na All Staru

M. Šljivak

Košarkaš New York Knicksa Carmelo Anthony pozvan je umjesto Kevina Lovea na All Star meču u New Orleansu.

Love je zbog povrede prinuđen propustiti nekoliko sedmica akcije i nećemo ga gledati u timu Istočne konferencije. Rukovodstvo NBA lige odlučilo je da umjesto njega na meč najvećih zvijezda lige pozove Carmela Anthonyja.

Popularni Melo prva je zvijezda očajnih New York Knicksa. Upravo su loši nastupi njegovog tima bili razlog što se nije našao na prvobitnom spisku rezervi za All Star meč, ali se odustajanjem Lovea našlo mjesto i za Anthonyja.

Ovo će 32-godišnjoj zvijezdi Knicksa biti 10. nastup na All Star meču.

Ove sezone Anthony prosječno po meču bilježi više od 23 poena i šest skokova po meču, ali Knicksi su kao i prethodnih sezona izuzetno loši, pa su na začelju lige sa omjerom od 23 pobjede i 34 poraza.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi