Melo vrlo sretan u Portlandu: Ovdje želim završiti karijeru

Velika zvijezda Trail Blazersa

Melo vrlo sretan u Portlandu: Ovdje želim završiti karijeru

Jedan od najboljih NBA košarkaša u posljednjih 15 godina Carmelo Anthony osjeća se vrlo lijepo u svom novom klubu Portlandu. 

Popularni Melo se nakon godinu dana vratio profesionalnoj košarci i kao svoj sljedeći klub izabrao je Portland Trail Blazerse.

Ispostavilo se to kao pun pogodak jer ovdje ponovo pokazuje vrlo dobru košarku i prosječno bilježi 16,1 poen po meču uz 6,5 skokova. Nakon nešto više od mjesec dana u klubu poručuje kako tu želi i završiti karijeru:

"Želim ostati ovdje. Osjećam se kao da je ovo mjesto na kojem želim završiti karijeru. Moglo se desiti i ranije, ali nije. Sada mogu reći da se ovdje želim penzionisati", poručio je Melo.

Inače, on je najslavnije dane karijere proveo u Denver Nuggetsima i New York Knicksima a igrao je još i za Houston Rocketse te Oklahoma City Thunder.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi