Pripremni meč NBA prvaka prekinut, publika evakuisana

Odigrane tri četvrtine

Pripremni meč NBA prvaka prekinut, publika evakuisana

A. Čaušević

Pripremna utakmica između Mephis Grizzilesa i Milwaukee Bucksa prekinuta je poslije treće četvrtine. 

Grizzliesi i Bucksi su se pripremali da odigraju posljednju dionicu kada se u dvorani FedeExFormu u Memphisu upalio protivpožarni alarm.

Prisutna publika je odmah počela da napušta dvoranu, dok su igrači i stručni štabovi obje ekipe sprovedeni do svlačionica.

Kada se dvorana ispraznila postalo je jasno da se susret neće nastaviti. Što je najbitnije nije bilo povrijeđenih, ali je vatrogasna služba zbog protokola ipak morala izaći na teren.

Inače, susret je prekinut pri rezultatu 87:77 za Grizzliese. Do tada najbolji pojedinac meča je bio Ja Moran sa 27 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi