Srbija se zgrožava zbog snimka iz Valjeva: Djeca bodre košarkaše Metalca, a onda kreće užas

"Sudija..."

Srbija se zgrožava zbog snimka iz Valjeva: Djeca bodre košarkaše Metalca, a onda kreće užas

Edmir Škorić

Na košarkaškoj utakmici u Valjevu nastao je snimak koji ledi krv u žilama i kojeg se zgrožavaju apsolutno svi.

Na utakmici Košarkaške lige Srbije između Metalca i Tamiša, maloljetna djeca su na tribinama skandirala sudiji i vrijeđala ga psovkama.

Iako su veći dio utakmice davali podršku svojim igračima, u jednom trenutku su skandirali sudiji: "Sudija Turčine, napuši se ku****".

Njihova ekipa je na ovoj utakmici odigranoj 18. novembra slavila sa 63:56, a prema zvaničnim podacima duel je pratilo oko 500 gledalaca.

No, o ovoj utakmici vjerovatno se ne bi ni pisalo da se nije pojavio šokantan snimak sa maloljetnim licima u glavnoj ulozi.

"Ko vaspitava ovu djecu?", upitao se autor video klipa koji je podijeljen danas na društvenim mrežama i koji je već skupio veliki broj pregleda.

Nažalost, nisu ovo stvari koje ne čujemo na sportskim borilištima na ovim prostorima, ali to baš ne očekujete od dječaka od 10-11 godina i to je zaista poražavajuće za ovo društvo.

Top Komentari

AlphaStrong
Na istoku ništa novo!!! Gamad ostaju gamad
1 0
stranputica
Ništa novo, ništa dramatično u Mordoru....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi