Michael Beasley u Pistonsima
Pomalo problematični ali beskrajno talentirani Beasley dobit će novu šansu u NBA ligi

Umjesto u Kini karijeru će ipak nastaviti u NBA

Michael Beasley u Pistonsima

Michael Beasley, momak kojeg od početka karijere prati etiketa beskrajno talentiranog ali i problematičnog momka svoju karijeru po svemu sudeći nastavit će u NBA ligi.

Nakon što je u toku prošle sezone bio otpušten od strane Lakersa Beasley nije imao klub. U međuvremenu je i dobio kaznu od NBA lige od pet utakmica suspenzije radi "nepravilnosti u testovima za narkotike" pa će Detroit Pistonsi koji su mu ponudili jednogodišnji ugovor prvih pet utakmica igrati bez pomoći ovog sjajnog krila.

Beasley je ovih dana bio na pragu povratka u Kinu gdje je već igrao u prošlosti a Guangdong Southern Tigersi bili su spremni iskrcati 5 miliona dolara za dvije sezone momku koji je 2008 bio drugi pick na draftu (Derrick Rose prvi). 

Možda će ovaj košarkaš na početku 30-tih godina napokon pokazati svu raskoš talenta kojeg je na njegovu žalost premalo puta pokazao tijekom jedanaestogodišnje karijere. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi