Košarkaš Lakersa pri ulasku u igru shvatio da ima pogrešnu opremu
Nije znao gdje se nalazi

Beasley se obrukao

Košarkaš Lakersa pri ulasku u igru shvatio da ima pogrešnu opremu

M. Šljivak

Michael Beasley je nekada važio za najvećeg talenta generacije, ali drugi pik drafta iz 2008. godine nikada nije opravdao puni potencijal.

Krilni košarkaš trenutno nosi dres Los Angeles Lakersa gdje igra svega 10-ak minuta po meču, a u sinoćnjem meču protiv Oklahome doživio je pravu blamažu.

Beasley kao da nije očekivao da će ulaziti u igru. Na sebi je imao šorc kojeg Lakersi koriste na treningu, a to je tek shvatio nakon što ga je trener Luke Walton poslao u igru.

Umjesto na teren Beasley je otrčao u svlačionicu kako bi obukao šorc, a na kraju je ubacio pet poena za devet minuta.

Ove sezone u dresu Lakersa 30-godišnji košarkaš bilježi ipak solidnih sedam poena po meču s obzirom na to da igra veoma malo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi