Mike James zna šta ga čeka u Pireju: "Priredit će mi pakao"
Mike James je ranije u dva navrata nosio dres Panathinaikosa, pa itekako poznaje "lude" grčke navijače, a gostovanje u Pireju večeras mu nimalo neće biti lako

Milano gostuje Olympiakosu

Mike James zna šta ga čeka u Pireju: "Priredit će mi pakao"

E. Škorić

Košarkaš Milana Mike James večeras će igrati pod određenim pritiskom, svjestan je da će u Pireju protiv njega biti i navijači Olympiakosa.

Olympiakos dočekuje Milano u Euroligi i grčki tim je favorit, a ovaj susret u Grčkoj posebno će bti težak za Mikea Jamesa, nekadašnjeg košarkaša Panathinaikosa.

"Uh, vjerovatno najgore što mogu da dobijem je 'podrška' navijača Olympiakosa", kazao je James, koji je još dodao:

"Milano ima dobar tim ove sezone i mi ne sumnjamo u naše kvalitete, a duel s Olympiakosom bit će izuzetno težak. U Pireju niko nije favorit, tamo se baš morate namučiti da napravite nešto protiv Olympiakosa".

Potražite više informacija na temu Euroleague:

James je u dva navrata igrao za Panatu, a ovo mu je prva sezona u Milanu. Prethodno je u NBA ligi nastupao za Phoenix i New Orleans, a bio je i član Laboral Kutxe, odnosno Baskonije.

Meč Olymiakosa i Milana igra se od 20 sati. Grci su na omjeru 2-0 (pobijedili Khimki i Baskoniju), dok je Milan na 1-1 (pobjeda protiv Budućnosti i poraz od Reala).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi