Milan Tomić preuzeo klupu Crvene zvezde

Potpisan trogodišnji ugovor

Milan Tomić preuzeo klupu Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde dobili su danas i zvanično novog trenera, potvrdio je beogradski klub.

Kao što se prethodnih dana i najavljivalo, crveno-bijele će u narednoj sezoni voditi Milan Tomić koji se beogradskom klubu obavezao na trogodišnju vjernost, a na klupi će naslijediti Milenka Topića.

"KK Crvena zvezda izražava veliko zadovoljstvo što je uspjela da angažuje ambicioznog trenera, koji je tokom prošlog i ovog ljeta tokom pregovora sa našim klubom pokazao veliko poštovanje prema Crvenoj zvezdi, identične ideje i ambicije koje se poklapaju sa klupskim, ali i želju i ličnu ambiciju da postane prvi trener KK Crvena zvezda", saopštio je klub.

Crvena zvezda je sa Tomićem dobila ogromno iskustvo i znanje koje je ovaj stručnjak sticao kao igrač, ali i kao trener radeći u stručnom štabu Olympiakosa pune dvije decenije.

Sa timom iz Pireja je kao igrač i trener osvojio tri titule prvaka Evrope, tri nacionalne titule i dva kupa Grčke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi