Milko Bjelica pred vratima KK Budućnost
Pred novim povratkom u ABA ligu - Milko Bjelica.

Sjajno krilo po svemu sudeći ponovno u ABA ligi

Milko Bjelica pred vratima KK Budućnost

Uprava podgoričke Budućnosti nakon malog zatišja opet je krenula u akciju. Crnogorci će po svemu sudeći ponovno biti aktivni na tržištu a sve je izglednije da će plavi dres na sebe navući Milko Bjelica, inače crnogorski reprezentativac.

Sada već 35-godišnjak Bjelica trenutno nastupa u Japanu za tamošnju ekipu Toyota Alvark a sve su glasnije špekulacije o njegovom povratku u Europu. Kako stvari stoje u ovom trenutku ovaj košarkaš koji je najbolje partije pružao u dresu Crvene Zvezde uskoro će potpisati ugovor do kraja sezone za Budućnost.

Bjelica je karijeru počeo upravo u Zvezdi a još je nosio dresove njemačkih Braunschweiga i Koelna, Rytasa, Baskonie, Efesa, Darusafake i Zaragoze.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi