Miloš Teodosić napušta LA Clipperse
Teo važi za jednog od najboljih evropskih igrača. Ipak, loša odbrana i problemi sa povredama su ga poprilično unazadili u najjačoj ligi svijeta, a uskoro bi mogao promijeniti i tim (Foto: EPA)

Razmatraju mogućnost trejda

Miloš Teodosić napušta LA Clipperse

M. Šljivak

Srpski playmaker Miloš Teodosić vjerovatno će uskoro biti trejdovan iz Los Angeles Clippersa.

Jedan od najboljih evropskih košarkaša nije u prvom planu kod trenera Doca Riversa, te rukovodstvo Clippersa traži rješenja za mogući trejd.

Već su se javili zainteresovani timovi. San Antonio Spursi su prvi u redu. Njima treba playmaker i kao pravo rješenje vide Teodosića.

Također, Phoenix Sunsi pokazuju interes, kao i Minnesota Timberwolvesi, pa bismo popularnog Tea mogli gledati u jednoj od ovih ekipa.

Teodosiću ugovor sa Clippersima važi do kraja sezone, a u protekloj je odigrao 45 utakmica i ubacivao je 9,5 poena uz 4.6 asistencija po meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi