Nove muke za Đorđevića: U septembru bez Teodosića i Marjanovića

Clippersi im ne dopuštaju dolazak

Nove muke za Đorđevića: U septembru bez Teodosića i Marjanovića

Košarkaška reprezentacija Srbije ostala je bez još dva NBA igrača kada su u pitanju naredni izazovi u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Nakon što je selektoru Aleksandru Đorđeviću dolazak na okupljanje otkazala prva zvijezda Nikola Jokić, loše vijesti stigle su i iz tabora Los Angeles Clippersa.

Ova NBA ekipa neće dozoliti ovog ljeta svojim košarkašima Milošu Teodosiću i Bobanu Marjanoviću da nastupe za reprezentaciju tako da će to svakako biti veliki hendikep za naše komšije.

Podsjetimo, ranije je zbog povrede dolazak otkazao Stefan Birčević, dok je Đorđević poštedio Ognjena Kuzmića koji se tek oporavio od teške povrede.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Dobre vijesti su svakako da su u konkurenciji za ekipu košarkaši Sacramento Kingsa Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanovioć.

Inače, Srbija će u septembarskim utakmicama snage odmjeriti protiv Grčke u Atini 13. septembra i tri dana kasnije u Beogradu protiv Estonije.

Top Komentari

BosnaZmaj
Ovaj klemponja da je ispod 2 metra nebi ni igro za laktase
2 5
bebi
Aha, vidi ovo ... podsjeca li vas na Nurkica , Teletovica ?? Ali niko ne pravi hajku, normala stvar :)
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi