5

Komentari (5)

RASanticeva
Kakav Break ako se radi o prvome meču ?
KB9
Break je valjda zato sto su igrali u dvorani Milwaukee Bucksa....isto kad u tenisu osvoji poen na protivnikov servis ;)
RASanticeva
Break bi značio da se serija u slučaju izjednačene serije prvo seli u Atlantu što se ne može reći nakon prve utakmice jer se treba odigrati minimalno 4 utakmice u seriji da bi se moglo pričati o tome Da ne govorim dalje da se break koristi da opišeš prednost u seriji koja ti daje šansu da uzmeš cijelu seriju nakon što je serija bila izjednačena :) opet to je nemoguće jer je ovo tek prvi meč serije
Zulfikar
Serija se svakako seli u Atlantu tj. trebaju pobjediti sve 3 kod kuce i nece biti potrebe za sedmom tekmom u Milwaukee-u. Nadam se da ce finale biti Hawks-Suns.
bavarac28
Break u tenisu znaci da se oduzme game na protivnikov servis a ne samo poen. U tie breaku uzimanje poena na protivnicki servis nazivaju mini break. :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.