Minchev: Pobjedili smo jednu od najboljih ekipa na svijetu
Foto: Twitter/Equipe France Basketball

Selektor Bugarske nakon trijumfa nad Francuskom

Minchev: Pobjedili smo jednu od najboljih ekipa na svijetu

Reprezentacija Bugarske napravila je večeras pravu senzaciju pošto je u meču kvalifikacija za SP savladala moćnu Francusku 74:68.

Povećali su ovim trijumfom Bugari šanse za plasman na SP, ali njihova pobjeda nikako ne ide na ruku našoj selekciji s obzirom da se dodatno zakomplikovala situacija u našoj Grupi K.

Naravno, selektor Bugarske je bio presretan nakon velikog trijumfa nad Francuskom.

"Jako sam sretan jer smo pobijedili jednu od najboljih ekipa u Evropi i svijetu, ali kao trener moram ostati na zemlji. Pred nama je nova utakmica i moramo vjerovati u sebe baš kao što je to bio slučaj danas", izjavio je selektor Lyubomir Minchev nakon što je njegova Bugarska zaustavila niz pobjeda Trikolora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi