Miroslav Raduljica potpisuje za Barcelonu

U narednih nekoliko dana

Miroslav Raduljica potpisuje za Barcelonu

Miroslav Raduljica, 30-godišnji centar kineskog Jiangsu Dragonsa, pred potpisom je za Barcelonu koju vodi Svetislav Pešić.

Raduljičin dosadašnji klub nedavno je ispao iz playoffa kineske lige, a stasiti centar reprezentacije Srbije neće dugo biti bez kluba.

Barcelona je nedavno na duže ostala bez skupog NBA pojačanja Kevina Seraphinea i sva priča u reketu spala je na nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca Antu Tomića i Andreasa Moermanna.

Kako ekskluzivno saznaje SportSport.ba iz izvora vezanog za menadžersku kuću GPK Sports, Raduljica i Barca će detalje ugovora dogovoriti u nekoliko narednih dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi