Mirza Teletović jednoglasno izabran za novog predsjednika KSBiH
UO KSBiH je dobio nove članove, pa tako i dvojicu potpredsjednika Dalibora Miloša i Borisa Spasojevića.

Na današnjoj Skupštini Košarkaškog saveza BiH

Mirza Teletović jednoglasno izabran za novog predsjednika KSBiH

Danas je u Busovači održana vanredna sjednica Skupštine Košarkaškog saveza BiH na kojoj je naš proslavljeni košarkaš Mirza Teletović izabran za čelnu pozciju KSBiH.

Mirza Teletović izabran jednoglasnom odlukom Skupštine, te će u budućnosti obnašati funkciju predsjednika Upravnog odbora KSBiH, dok će potpredsjednici biti Dalibor Miloš i Boris Spasojević.

Izbor Mirze Teletovića na mjesto predsjednika UO KSBiH je bio očekivan, pa tako ni današnja Skupština nije dugo trajala.

Osim proslavljenog Teletovića, te dvojice protpredsjednika UO KSBiH novi članovi ovog organa su još Feđa Jovanović, Aid Berbić, Boris Spasojević, Dana Muminović, Milan Plavšić, Vinko Batinić i Nikica Petrović.

Top Komentari

ArminA
Napokon jedan pravi potez,bravo za sve ! Mirza je zasluzio da mu se vjeruje i ja mu vjerujem.Uvjeren sam da ce napraviti dobar rezultat i da ce raditi samo u korist BH kosarke kako reprezentacije tako i u domacem prvenstvu.
39 2
nerminh74
Nemoj se jarane boriti ko sto si se borio zadnjih 5 godina za reprezentaciju bori se ko sto se boris za tvoju hidroelektranu
11 35

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti