Mirza Teletović sutra potpisuje za Netse

Odmah nakon okupljanja reprezentacije leti za New York

Mirza Teletović sutra potpisuje za Netse

A. Haznadarević

Naš najbolji košarkaš Mirza Teletović, trebao bi sutra potpisati ugovor sa Brooklyn Netsima.

Iako je Teletović još prije nekoliko dana priznao da je usmeno dogovorio sve uslove prelaska u ovaj NBA tim, ostalo je još da se ispune formalnosti oko ljekarskog pregleda i potpisivanja ugovora.

Kapiten naše košarkaške reprezentacije je odmarao u rodnoj Jablanici, a kako je generalni sekretar KS Harun Mahmutović izjavio za portal Radiosarajevo.ba, Mirza već sutra putuje u SAD.

"Teletović dolazi na večerašnje okupljanje reprezentacije na Ilidžu, ali već sutra u 13.00 sati putuje za New York na ljekarski pregled i potpis ugovora sa Netsima, da bi se u Sarajevo vratio već do u četvrtak", kazao je Mahmutović, te dodao:

"Ne sumnjam da će se Teletović sjajno snaći u novoj sredini, a naša zemlja dobit će još jednog velikog ambasadora u svijetu".

Inače, Teletović je imao veliku želju da upozna nove saigrače iz reprezentacije, te je cijeli plan podredio okupljanju reprezentacije na Ilidži.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.