"Mislio sam da je šala, čekao sam Ashtona Kutchera iza ugla"

Dino Rađa o ulasku u Kuću slavnih

"Mislio sam da je šala, čekao sam Ashtona Kutchera iza ugla"

M. Šljivak

Hrvatska košarkaša legenda Dino Rađa ući će danas u Kuću slavnih.

Rađa je osmi Evropljanin i treći Hrvat koji je dobio ovo veliko priznanje, a priznao je kako je mislio da se šale kada mu je stigla obavijest da će biti u Kući slavnih.

"Mislio sam da je šala. Proteklih šest mjeseci sam se osvrtao oko sebe i čekao sam da vidim Ashtona Kutchera iza ugla da mi kaže da su me ispalili", rekao je Rađa pred ulazak u Kuću slavnih.

Pored Rađe velika imena će imati istu čast. Među njima su Ray Allen, Grant Hill, Jason Kidd, Steve Nash, Mauice Cheeks, Tina Thompson...

Rađa je također treći Hrvat koji je izabran u Kuću slavnih, a od ranije su tu imena Dražena Petrovića i Krešimira Ćosića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi