Nakon dvije sedmice pronađen otac NBA košarkaša
Foto - EPA

Teški dani završili su sretno

Nakon dvije sedmice pronađen otac NBA košarkaša

Midhat Šljivak

Lijepe vijesti stižu iz Sjedinjenih Američkih Država.

Otac košarkaša New York Knicksa Mitchella Robinsona III pronađen je nakon što mu dvije sedmice nije bilo ni traga ni glasa.

Mitchell (39) nestao je 11. februara. Njegov 23-godišnji sin je na društvenim mrežama molio za informacije o njemu, a nakon 14 dana potrage, Robinson je pronađen.

Pensacola News Journal navodi kako je ovaj 39-godišnjak pronađen u gradu Claytonu u saveznoj državi Missouri, ali dodatne informacije nisu saopštene.

Ipak, najbitnije je da je Mitchell Robinson pronađen živ i da je njegov sin koji nosi njegovo ime miran nakon dvije užasavajuće sedmice.

Mitchell Robinson III odigrao je ove sezone 53 utakmice za New York Knickse, a prosječno bilježi učinak od preko osam poena i gotovo devet skokova po utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi