Portland sprema veliku razmjenu
Foto - Instagram

Zvijezda napušta tim

Portland sprema veliku razmjenu

M. Šljivak

Portland Trail Blazersi mogli bi do kraja prelaznog roka u NBA ligi napraviti određene promjene u ekipi.

Nakon što su prije nekoliko dana poslali Roberta Covingtona i Normana Powell u LA Clipperse, naredni košarkaš koji bi mogao napustiti Portland je CJ McCollum.

Zvijezda Trail Blazera stavljena je na trejd listu, a već su im se javila dva tima, New Orleans Pelicansi i New York Knicksi.

Pelicansi za McColluma nude četvoricu igrača. To su krilni igrači Josh Hart i Trey Murphy III, centar Jaxon Hayes i Čeh Tomas Satoransky.

Također, ponuđeni su i određeni pikovi za buduće draftove i Pelicansi sada čekaju odgovor.

S druge strane još uvijek nije poznato šta nude New York Knicksi. Ubrzo bi se i to trebalo saznati i sasvim sigurno da bi ponuda mogla biti dosta dobra.

McCollum je kompletnu NBA karijeru proveo u Portlandu. Izabran je 2013. godine kao 10. pik drafta i u karijeri je na prosjeku od 19 poena po utakmici.

Top Komentari

King_Kenny
Ovaj trade sa Powellom je cista katastrofa,a i za ovog McColluma ce dobiti jos losije igrace.Da hoce Nurkica ukljuciti u trade da covjek ide u neku normalnu ekipu.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi