Mladost dovela trojicu igrača Leotara

Pripreme počinju 15. augusta

Mladost dovela trojicu igrača Leotara

D. Rakanović

Čelnici Mladosti iz Mrkonjić Grada krenuli su sa rješavanjem igračke križaljke za predstojeću sezonu. 

"Pripreme počinju 15. augusta. Počeli smo sa sastavljanjem ekipe za slijedeću sezonu, doveli smo trojicu igrača iz Leotara. Riječ je o Vladimiru Aleksiću, Stefanu Mijoviću i Srđanu Milanoviću", rekao je za SportSport.ba sportski direktor Mladosti Miladin Rmuš. 

Mladost je prošlu sezonu igrala Ligu za opstanak u kojoj su završili na pretposljednjem mjestu.

"U minuloj sezoni smo imali najgori rezultat u odnosu na prethodnih sedam osam godina. Imali smo dosta problema u ekipi, od prošlogodišnjeg sastava u ekipi su ostali mlađi igrači koji su imali ugovore na više godina, to su Đorđe Aleksić, Mirko Ljuboja, Dušan Jotić", rekao je Rmuš i dodao: 

"Još smo u pregovorima sa nekoliko igrača iz prošle sezone, ali i sa trojicom igrača iz Srbije koji igraju na poziciji playmakera, krilnog centra i centra. Vidjećemo s kim ćemo se dogovoriti, ali najvjerovatnije će to biti neka nova imena".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo, Mladost je dobila pozivnicu za učešće u kvalifikacijama u Drugoj ABA ligi koju su prihvatili i potvrdili učešće u prvom krugu kvalfikacija za drugi rang regionalnog takmičenja. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi