Mladost iz Mrkonjića tražila odgodu utakmice sa Zrinjskim
Košarkaško prvenstvo BiH ipak ne starta 13. oktobra?

Iz Zrinjskog pozitivno odgovorili na zahtjev Mrkonjićana

Mladost iz Mrkonjića tražila odgodu utakmice sa Zrinjskim

U jeku pregovora i naglabanja oko početka košarkaške Premijer lige, u konfuziji koja je nastala na relaciji KS BiH i pojedinih klubova, večeras do portala SportSport.ba dolazi vijest da su iz košarkaškog kluba Mladost iz Mrkonjić grada zatražili službenu odgodu utakmice protiv branitelja naslova HKK Zrinjski.

Kako nam je potvrđeno iz Zrinjskog, oni su tu odgodu prihvatili, a kako stvari stoje svoje utakmice neće igrati ni Igokea koja je trebala u Širokom igrati sa Studentom, a niti će Bratunac dočekati Kakanj.

Kako smo već pisali, domaća košarka je u najvećoj krizi od neovisnosti Bosne i Hercegovine, a večerašnje vijesti da je raskoljeni KS BiH Igokei davao ustupke izgleda nije bila upotpunjena ili su Aleksandrovčani ipak na kraju shvatili da nisu zadovoljni.

Kako god, utakmice Mladosti i Zrinjskog sigurno neće biti, a ni onih u Širokom ( Student nije u mogućnosti igrati u Mostaru zbog velikog judo turnira), te u Bratuncu gdje je trebao gostovati Kakanj. Cirkus Colorado se nastavlja...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi