"Monstruozna" partija Miralema Halilovića u pobjedi Orleansa

Bh. košarkaš nastavio sa sjajnim igrama

"Monstruozna" partija Miralema Halilovića u pobjedi Orleansa

Reprezentativac BiH Miralem Halilović ove sezone igra sjajnu košarku, pa je tako upisao još jednu odličnu pariju u dresu svog Orelansa.

Orleans je na gostovanju savladao ekipu Boulazaca u meču 15. kola francuskog LNB-a.

Halilović je bio junak pobjede Orleansa koja je upisana tek nakon produžetka, a konačni rezultat je glasio 97:93 u korist gostiju.

Miralem Halilović je bio najefikasniji pojedinac meča s obzirom da je ubacio 38 poena (iz igre 16/23), a dodao je još i 14 skokova (najviše na meču).

Osim Halilovića se u redovima pobjedničke ekipe istakao je Jefferson koji je ubacio 32 poena, dok se kod domaćih istakao Miller sa 16 poena.

Treba istaći da je ovo bila važna pobjeda za Orleans koji se sada nalazi na 13. poziciji, dok je Boulazac 15. - jako blizu zone ispadanja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi