Morao zapjevati pred punom dvoranom: Alen Smailagić do suza nasmijao Curryja i društvo

Novi član Warriorsa

Morao zapjevati pred punom dvoranom: Alen Smailagić do suza nasmijao Curryja i društvo

E. Škorić

Srbijanski košarkaš Alen Smailagić oduševio je svoje saigrače u Golden Stateu.

Smailagić je ljetos potpisao za Golden State Warriorse, pa je svoje nove saigrače po dolasku oduševio tako što im je donio ćevape i bureke.

Ovaj 18-godišnji srbijanski košarkaš izabran je na NBA draftu kao 39. pik od strane New Orleans Pelicansa, ali su Warriorsi dali čak dva miliona dolara kako bi ga otkupili.

Smailagić je iz treće lige Srbije, gdje je igrao za Beko, otišao 2018. godine u Razvojnu ligu i pružao je odlične partije za filijalu Golden Statea, Santa Cruz Warriorse.

Odlični nastupi su mu na kraju donijeli i NBA ugovor, a sigurno da će Smailagić dobiti šansu da pokaže šta zna u najjačoj ligi svijeta.

No, ako nešto zna, zna da se dobro zabavlja, a samim tim da oduševljava i svoje saigrače i sve u klubu. Po tradiciji je morao da otpjeva neku pjesmu kao novi član tima, a na kraju je napravio pravu ludnicu.

View this post on Instagram

mixtape dropping soon 😂 Open Practice || @chase

A post shared by Golden State Warriors (@warriors) on

Top Komentari

Grohot
muslimanski srbin
4 2
Panjevi7
Bošnjak iz Srbije,koji igra za zemlju u kojoj je rodjen, ništa čudno!
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi