Bivša NBA zvijezda smatra da Warriorsi ne mogu do doigravanja naredne sezone: Steph je tu, ali...
Barkley smatra da Steph Curry neće moći sam odvesti Warriorse do doigravanja

Dosta problema očekuje bivše prvake NBA lige

Bivša NBA zvijezda smatra da Warriorsi ne mogu do doigravanja naredne sezone: Steph je tu, ali...

S. Pašalić

Golden State Warriorsi su ove godine poraženi u finalu doigravanja NBA lige od Toronto Raptorsa.

Raptorsi su slavili sa 4:2 u seriji i tako prekinuli dominaciju Warriorsa koji bi se naredne sezone mogli naći u velikim problemima.

Kevin Durant je otišao u Brooklyn Netse, Klay Thompson je doživio tešku povredu i nakon operacije mu slijedi 5 do 7 mjeseci oporavka, a Andre Iguodale je trejdovan u Memphis Grizzliese.

Zbog svega ovoga i nekadašnja zvijezda NBA lige, Charles Barkley, smatra da će se Golden State dobro namučiti da osigura doigravanje naredne sezone.

"Veliki sam fan Klaya Thompsona. Mislim da će on najviše nedostajati Warriorsima, čak više i od Kevina Duranta", rekao je Barkley.

"Mislim da će se boriti za doigravanje bez Klaya Thompsona. Na Zapadu nema loših timova. Svi pričaju o Lakersima i Clippersima, nisam spomenuo Denver, Spurse, Dallas je sve bolji, New Orleans također. Nevjerovatno je kako je Zapad jak."

"Steph će biti Steph. On je jedan od najboljih košarkaša na svijetu. Ja samo ne mislim da će to biti dovoljno bez Klaya", rekao je Barkley.

Top Komentari

cako
A ne spomenu Blazerse?
1 0
Romanus
A D Russell? Lud si
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi