Trener Slobode

Mulaomerović: O Igokei ne treba previše trošiti riječi

Košarkaše Slobode očekuje duel sa Igokeom, koja je po mišljenju trenera Tuzlaka Damira Mulaomerovića apsolutni favorit za osvajanje titule prvaka Bosne i Hercegovine.

"Poslije tri vezana gostovanja, dolazi nam ekipa Igokee o kojoj ne treba trošiti riječi. Oni su apsolutni favorit za osvajanje titule. Respekt prema Širokom, ali mislim da je Igokea dominantnija ekipa i prvi favorit", rekao je Mulaomerović i dodao:

"Mi imamo šansu da se nadigravamo i da pružimo borbu i energiju koju nismo imali u prošloj utakmici. Igokea ima neke sjajne igrače kao što su Heslip i Jones, i to bi trebao biti motiv mojim igračima da odigraju što bolje. Ja se nadam da ćemo u meč ući rasterećeno i da ćemo pružiti puno bolju igru nego što smo pružili u Mostaru"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.