Musa: Bojim se samo Boga, došlo je moje vrijeme

Ponovo iskoristio minutažu

Musa: Bojim se samo Boga, došlo je moje vrijeme

Bh. košarkaš Džanan Musa noćaš je zabilježio nove minute u dresu Brooklyn Netsa.

U porazu Brooklyn Netsa od Utah Jazza (119:114), Musa je dobio 15 minuta za igru i vrijeme na parketu iskoristio je na pravi način postigavši devet poena uz šut 4-5, te jednu asistenciju.

Riječi hvale za ono što je pokazao imao je i trener Brooklyn Netsa Kenny Atkinson, a među novinarima bio je tražen i sam Musa koji je, između ostalog, kazao kako vjeruje da je došlo njegovo vrijeme u NBA ligi.

"Kada god dobijem priliku trudim se da je i iskoristim. Nažalost, izgubili smo i ne bih želio u takvim okolnostima da ističem svoj nastup. Mi kao tim moramo biti bolji, vjerujem da ćemo napredovati iz utakmice u utakmicu", kaže Musa.

Trener je govoreći o Musi posebno istakao to što "nema straha u teškim situacijama".

"Ne bojim se izazova, bojim se samo Boga. Došlo je moje vrijeme", poručio je Bišćanin.

Dobar je Musa bio i prošloj utakmici protiv Phoenix Sunsa. Tada je za 21 minutu na parketu upisao 12 poena uz šest skokova, što mu je bio rekord karijere u NBA ligi.

Top Komentari

prometej
Pravac džamija, pusti loptu
2 10
Jadnimi
Samo strpljenja i minuta, i doće sve na svoje. Rad, rad i rad
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi