Musa: Ima nas, ima - ponosan sam sto sam iz Bosne i Hercegovine

Obratio se navijačima

Musa: Ima nas, ima - ponosan sam sto sam iz Bosne i Hercegovine

Esmer Oštraković

Real Madrid 11. put postao je prvak Evrope i to nakon što su u Kaunasu u nevjerovatnom finalu pobijedili Olympiakos sa 79:78.

Utakmica je bila zaista sjajna, a riješena je u posljednjim sekundama utakmice majstorijom Llulla.

Nakon utakmice reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa putem Instagram live-a obratio se svojim fanovima.

"Ponosan sam što sam iz Bosne i Hercegovine. Evo je (pokazuje na zastavu Bosne i Hercegovine). Ima nas, ima nas! Ništa ljudi, hvala vam na podršci, nadam se da sam vas učio ponosnim. Nemam riječi, trenutno mi se mota po glavi kad smo osvojili sa BiH u-16 i opet sad u Kaunasu. Isti su osjećaji. To je nešto što je posebno. Volim Bosnu i Hercegovinu. Nadam se da ćemo se viđati i da ćemo sa reprezentacijom napraviti još uspjeha. Volim vas puno, ljubi vas brat sve", rekao je Musa.

Naravno u svlačionici Real Madrida odakle se naš reprezentativac obratio fanovima bila je sjajna atmosfera, te je obraćanje trajalo kratko.

Sigurno je da će se Musa i kasnije uključivati uživo putem Instagrama i tako podijeliti slavlje sa svojim fanovima.

Ono što je posebno na ovoj utakmici jeste da je pobjedu Real Madridu donio Sergio Llull koji je nekoliko sekundi prije kraja pogodio za 79:78.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Naime, Llull nije postigao niti jedan poen u toku utakmice i ta pobjednička dva poena su njegov jedini doprinos na ovoj utakmici. Zaista nevjerovatno.

Džanan Musa je na parketu proveo 15 minuta i ubacio je šest poena uz četiri asistencije. Sergio Rodriguez je ubacio 15, Tawares 13, a Hezonja 12.

Top Komentari

Kad Musa dere jarca ( Partizan, Olimpiakos)
0 1
Adrian
Ponos naš.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti