Musa sjajan u pobjedi Long Island Netsa

Odličan nastup bh. reprezentativca

Musa sjajan u pobjedi Long Island Netsa

A. Čaušević

Long Island Netsi su slavili ubjedljivu pobjedu protiv ekipe Greensbro Swarm. Bilo je 123:84, a značajan doprinos trijumfu svog tima dao je i Džanan Musa.

Filijala Brooklyn Netsa je poslije prvog poluvremena imala dvocifrenu prednost (65:50), a u nastavku je potpuno deklasirala goste za na kraju veoma ubjedljiv trijumf.

Musu je jedan skok dijelio od double-double učinka. Bh. reprezentativac je meč završio sa 17 poena, devet skokova i četiri asistencije.

Najefikasniji u trijumfu pobjedničkom timu bio je Nicolas Claxston koji je na kraju brojao do 19. Kod gostujuće ekipe izdvojio se Dyane Bacon sa 23 poena.

Poslije ove pobjede ekipa Long Island Netsa ima i dalje negativan omjer. Sada su na 11. mjestu Istočne konferencije s učinkom od 16 pobjeda i 20 poraza.

Promo

Top Komentari

BobPaisley
...ako je 17 poena u razvojnoj ligi sjajno,sta bi bilo da je tajbucinak imao u NBA utakmici?
3 0
saransak
Hvala na odgovoru. Bas me je cudilo zasto ne igra.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi