Na Pecaru se vratila publika, Široki nije razočarao

Ubjedljiv trijumf domaćih

Na Pecaru se vratila publika, Široki nije razočarao

A. Čaušević

Prva utakmica u BiH od početka pandemija koronavirusa pred gledateljima odigrana je u dvorani Pecara gdje je Široki dočekao Bratunac. 

Širokobriježani nisu razočarali svoje navijače te su odigrali vrlo dobar meč i na kraju upisali ubjedljiv trijumf rezultatom 88:67.

Bratunac je dražao rezultatski priključak sve do posljednje četvrtine koja je pripala domaćim rezultatom 28:12.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Rashun Davis sa 20 poena, dok je Dario Drežnjak dodao 19. Kod gostiju istakao se Nikola Tadić s 15 poena.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Inače, organizator meča je prodaju pustio 600 ulaznica, a na tribinama su bila jasno označena mjesta na kojim je bilo dozvoljno sjedenje kako bi se održala neophodna fizička distanca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi