3

Komentari (3)

dinas
Bas kako sam rekao basketasi,anonimusi i juniori.
nickizedostizeko
A šta očekuješ od drugoligaškog kluba? Pa i premijerligaški klubovi dovode polovnjake iz srpskih i hrvatskih liga. Košarka u BiH je u kurcu već duže vrijeme, imaš dvije tri druge lige koje se igraju samo za sudije, a opet te iste sudije u premijer ligi kroje sudbine klubovima.
dinas
Ocekivao sam da se zadrzi sadasnji kadar sa kojim bi usli u prvu ligu. Bio sam i igraci sudija i postoje 2 lige ispod premijer i to su A1 i A2 i sudiske takse nisu uopste visoke kao u drugim sportovima.Vecinom sude mladu momci kojim su te lige oskocna daska.Te lige se igraju zbog jednog ili par ljudi u upravama koji jedini imaju nesto od tih liga,najmanje tu imaju igraci i sudije.Na a1ligi je sudiska taksa bila 100km a na a2 70km a da dodjes do tog nivoa treba truda i ulaganja barem duplo.Problem je sto je i tu prisutan nepotizam pa neki dobri momci smrde godinama po tim ligama dok neciji sinoci ili rodjaci za par godina napreduju pa prave sranja po premijer ligi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.