Nakon Garnetta, oprašta se i Bosh?

Problemi sa ugruškom krvi u pluća

Nakon Garnetta, oprašta se i Bosh?

Danas je košarkaški svijet ostao bez jednog od najboljih krilnih centara svih vremena, Kevina Garnetta.

Garnett se od aktivnog bavljenja košarkom oprostio u 40-toj godini, a istu stvar, samo u 32. godini mogao bi uraditi i krilni centar Miami Heata Chris Bosh.

Bosh dvije posljednje sezone ima problema sa ugruškom krvi u pluća, te je primoran da propušta dosta mečeva, ali i treninga. Vlasnik ove NBA ekipe Micky Arison demantovao je na konferenciji za novinare navode da će se Bosh pojaviti na predsezonskim pripremama. 

Problem u cijeloj priči oko okončanja njegove karijere predstavlja činjenica da je on potpisao petogodišnji ugovor s ovim klubom vrijedan 118 miliona dolara, te je Miami dužan da mu isplati taj novac bez obzira da li će igrati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi