Navarro, prvi strijelac u istoriji Eurolige

Uzbudljiva euroligaška noć

Navarro, prvi strijelac u istoriji Eurolige

Preostale utakmice 6. kola Eurolige, koje su obilovale neizvjesnošću obilježio je Navarro, koji je za Barcelonu protiv Olimpije postigao svoj 2716-i poen, te je tako postao prvi strijelac u istoriji Eurolige. On je sve ove poene postigao u razdoblju od 2 000-e godine.

A, u toj utakmici Olimpija nije prebacila preko 50 poena. Bilo je 72:46 u susretu u kojem je slavljenik Navarro postigao 14 poena. Green i Čapin za zmajčeke su postigli po 10 poena. Varda je ostao na 3.

Nancy je protiv Bennet Cantua (76:75) samo jedna od ekipa koje su tek nakon uzbudljive završnice došle do pobjede ove večeri. Amagou 18 poena za Francuze, Leunen isto toliko za goste iz Italije.

Unicaja je tek za jedan poen bila slabija od Panathinaikosa (76:77). Žorić je u porazu imao svoju noć sa 21 poen, Diamantidis je bio sretniji, ali i zbog pobjede, a ne samo zbog 23 postignuta koša.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.