Navijači Lakersa u rušilačkom pohodu

Ponovo neredi na ulicama LA-a

Navijači Lakersa u rušilačkom pohodu

Baš kao i prošle godine, tako i ove godine slavlje šampionske titule navijača Lakersa nije moglo proći bez nereda na ulicama Los Angelesa.

Ove godine je zabilježen manji broj uhapšenih izgrednika, ali policija i vatrogasci ni ove godine nisu morali brinuti za posao, bilo ga je napretek.

Desetine slomljenih semafora, saobraćajnih znakova, zapaljenih automobila, polupanih izloga epilog su proslave druge uzastopne titule Kobe Bryanta i njegovih suigrača.

Prema policijskim izvještajima radi se uglavnom o osobama već odranije poznatim policiji, među kojima je najviše osoba hispanskog porijekla, uglavnom nezaposlenih koji koriste ovakve prilke da privuku pažnju na sebe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.