Navijačica postavila pitanje Nurkiću na Twitteru, a on sve nasmijao svojim odgovorom

Oporavak ide po planu

Navijačica postavila pitanje Nurkiću na Twitteru, a on sve nasmijao svojim odgovorom

Endin Čaušević

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić prije nekoliko mjeseci doživio je težak lom noge i već tada se znalo da ga očekuje duga pauza.

Nurkić je prošle sezone igrao odlično u dresu Portland Trail Blazersa i za ovaj klub bio je ogroman gubitak što bh. košarkaš nije nastupio u play-offu.

Međutim, Nurkić već nekoliko sedmica vrijedno trenira i navijači Portlanda se nadaju da će biti spreman već za početak sezone. Ukoliko se to zaista desi onda će biti veliko čudo s obzirom da su doktori prognozirali da će biti van terena čak do 2020. godine.

No, bh. košarkaš poštuje sve ono što mu doktori i treneri savjetuju i čini se da bi na parketu mogao biti i prije nego što se očekivalo. Zanimljiv komentar Nurkić je objavio na Twitteru navijačici koja ga je pitala da li će biti spreman za početak sezone.

"Da li ćeš biti spreman kada počne sezona", pitala je navijačica Portlanda, a Nurkić joj je odgovorio u svom stilu: "Trudim se Jennifer".

Top Komentari

bugx
ocito nemate pojma na sto se ovo odnosi....nije on odgovorio u "svim stilu", nego kao CJ McCollum, ali googlajte.....te stara fora.....
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi