Butler nakon poraza poslao poruku: Vjerujte mi, vratit ćemo se

Butler nakon poraza poslao poruku: Vjerujte mi, vratit ćemo se

A. Beganović

Iako im uoči početka doigravanja niko od košarkaških stručnjaka nije davao šanse za NBA naslov, košarkaši Miami Heata bili su na korak do sna.

Stigli su do velikog finala, no Los Angeles Lakersi su ipak bili prejaki. Slavili su u velikom finalu 4:2, ali Heat je ostavio sjajan dojam, iako dobro uzdrman povredama u finalnoj seriji.

Najbolji igrač Heata u finalnoj seriji bio je Jimmy Butler, koji se nakon sinoćnjeg meča zahvalio navijačima, ali i im je i poslao poruku koja će ih sasvim sigurno obradovati.

"Zahvaljujem Miamiju, cijelom klubu, Ericu Spoelstri, našim trenerima i mojim saigračima na odličnoj sezoni", izjavio je Butler i dodao:

"Izuzetno cijenim ljubav i podršku navijača Heata. Vjerujte mi, vratit ćemo se".

Top Komentari

K79
Po meni definitivno MVP ako nista onda u play offu
0 0
dinass
Kao sto sam rekao strasan igrac ali nije konstantan
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti