17

Komentari (17)

Kremenko
Vrlo dobar, a moze on i bolje. Ovako moze da igra cijelo vrijeme.. evo u zadnjih mjesec prosjek 16.4poena, i 13.1skok.. Ipak, sad je ekipi najpotrebniji. Veceras igraju protiv Miami-ja .. i to ce biti bitka.. tu je i CJ, ali Miami igra odlicno u zadnje vrijeme.
Saimai1316
Hajd na stranu poeni koje je postigao,ali 22 skoka,takva dominacija pod kosem,Juka svaka cast,samo naprijed tako
haris1000
Taman se probudio pred istek ugovora, na ljeto je slobodan, još jedan petogodišnji od 100.milona i to je to
Zoilomas
Nase oko Bosansko Hercegovacko!!! VOLIMO TE NURKICU!!!!
celikze
Juka je kralj ponosni Bosnjo.Vrjeme je da promjenis ekipu.
Peđa
Gde bi mu bio kraj da još ima mozga, a ne da promovira Baju
Malmi_Suomi
Lijepo je @Peđa da ti imaš mozga i da ne slušaš Bajuuu ( uće ti baja među zevagu hehehe)
I de nam reći pošto ne slušaš Bajuuu i imaš mozak , gdje si ti završio moj Pele? Nisi valjda u nekom jarku pored autoputa? -:)
Peđa
Na sledećoj utakmici Portlanda: "Ginem, ginem da ti skinem haljinu što šušti". N.B.Baja. To Juka Bošnjo naš
Malmi_Suomi
DŽABA ti je moj @Peđa ja ne znam ni ko je Bajaaa ni šta pjeva. A ako to nešto pjeva , što si napisao par riječi evo dođe mi da se sav izrežem koliko me pogodi.
Neka sluša ko god hoće i šta hoće ali sam ti ja srari roker ali nemam protiv da bilo ko sluša šta god hoće.
Čuj haljinu što " ŠUŠTI"???? Hahahaha majko
Malmi_Suomi
Bravo Juka BH sine. Ti kao i u onom filmu: svakog dana u svakom pogledu sve više i više napreduješ. Svaka čast Nurkiću činiš nas BH europljane ponosne na tebe ( i ako si mene činio i prije ovakvih partija). Bravo Jukaaaaa
Haroni
@Malmi_Suomi Uranio lafe moj. Nedade mi djavo mira, i osta budan gledajuči našeg Juku BH sina kako ga ti od milja zoveš. Nebi mi žao, a i potresla me poruka brate moj. Vjeruj mi da sam se manje više distansirao od ovog portala, ali naletim rado samo da pročitam tvoj neki komentar. Živ bio drug moj, ne daj na sebe i na svoje, i uvijek ostani to što jesi. Ljubi te brat!
Haroni
@Malmi_Suomi Ne znam kako ti sakriješ ove poruke, ali ja ne umijem. :) Mora da su ovi i sa portala prepoznali tvoj karakter pa ti dali poseban pristup. Kad god šta god tobra moj, tu sam samo me taguj, a ja ću ti se rado javit. Napisah ti na onom prošlom članku, odem nekad pa napišem nešto i na forumu oko i u vezi Veleža pa ako si tamo slobodno mi pošalji pp. Nick mi je isti. A ja se satra tražeći tvoj, em Kimi, em Raikkonen, Hakkinen, Suomi itd. :)))
Malmi_Suomi
@Haroni brat moj lijepi hvala tebi što se " ponudiš" tako a za forum zaboravio sam ti napisati, mene tamo nema ni pod kojim imenom , tako da sam se zadovoljio sa ovim ovdje jbg. Jesi li skontao kakva sam imena dao svojoj djeci ? Hahahaha.
Pozdrav brate
Haroni
@Malmi_Suomi brate, što me pošteno nasmija :))) Imena su za 10, nek su momci živi i zdravi. Vjerujem da ne propuštaju niti jednu vožnju formule 1 :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.