Poznate startne petorke na All-Staru, odavno nisu bile jače postave

NBA liga

Poznate startne petorke na All-Staru, odavno nisu bile jače postave

Edmir Škorić

U Atlanti će 7. marta biti odigran All-Star meč NBA lige, a u startnoj petorci naći će se i srbijanski centar Nikola Jokić.

Jokić je prvi put u karijeri starter na jednoj utakmici All-Stara, a osim njega "Zapad" će u startnoj petorci predstavljati i LeBron James, Kawhi Leonard, Luka Dončić i Steph Curry.

Istočnu konferenciju u startnoj petorci čine Kevin Durant, Giannis Antetokounmpo, Bradley Beal, Joel Embiid i Kyrie Irving.

Ostale učesnike All-Stara izabrat će kapiteni James i Durant.

Top Komentari

DadiG
1. Greška- nisu ovo timovi. Tek će James i Durant da biraju timove od ovih igraca. Ne igraju više istok i zapad. 2. Greška- James i Durant ne biraju ko će biti rezerve ne go treneri. Te igrace će njih dvojica jedan po jedan birati u svoj tim
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi