Odlična noć za Georgea, raspucani Memphis u nesvakidašnjem rezultatu
FOTO: EPA

NBA liga

Odlična noć za Georgea, raspucani Memphis u nesvakidašnjem rezultatu

H. Zilić
Teme:

Regularni dio NBA sezone došao je do samog kraja.

Sinoć su odigrana tri duela.

Raspucani su bili košarkaši Mmephis Grizzliesa koji su sa 141:114 savladali New Orelans Pelicanse. Kod pobjendičke ekipe sjajan je bio Brooks sa 23 poena, tri skoka i pet asistencija, dok je McCollum kod gostiju ubacio 16 poena i dodao četiri skoka.

Dvojac Kuminga i Poole ubacili su po 18 poena i vodili Golden State Warriorse do trijumfa protiv SA Spursa rezultatom 94:1000. U redovima Spursa sjajan je bio Walker sa 24 poena, pet skokova i dvije asistencije.

Oldičnu noć imao je Paul George sa double-double učinkom od 23 poena i 12 skokova u trijumfu LA CLippersa protiv Sacramenot Kingsa 117:98. George je dodao i osam asistencija. Kod Sacramenta prvo ime bio je Mitchell sa 22 poena, jednim skokom i sedam asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi