NBA se vratila: Musa se oglasio pred večerašnji okršaj protiv Detroita

Bh. košarkaš očekuje debi u najjačoj svjetskoj ligi

NBA se vratila: Musa se oglasio pred večerašnji okršaj protiv Detroita

E. Čaušević

Košarkaši Brooklyn Netsa večeras pred svojim navijačima otvaraju novu NBA sezonu utakmicom protiv Detroit Pistonsa.

Netsi su vrijedno radili prethodnih mjeseci na pripremi za novu sezonu, a navijači ove godine očekuju bolje rezultate nego prethodne kada Netsi nisu baš blistali. Sigurno da će se s dosta pažnje ovaj meč pratiti i u našoj zemlji jer se očekuje da Džanan Musa debituje za Brooklyn Netsa.

Musa je izabran ljetos na NBA draftu kao 29. pik od strane Netsa, te je u pripremnim mečevima dobio šansu da zaigra za svoj novi tim. Jasno je da mladi bh. košarkaš neće imati mnogo prostora za igru, ali je u više navrata poručio da je spreman da se bori za što veću minutažu u Netsima.

Pred večerašnji okršaj u New Yorku koji se igrao u 1:00 sat nakon ponoći po našem vremenu Musa se oglasio na Facebooku i još jednom poručio da je veoma sretan što se njegov san ispunio i što je danas u NBA ligi.

"Nova sezona je tu. Sretan sam što sam tu s ovom ekipom. Idemo jako", poručio je Musa.

Top Komentari

Seva1956
sretno naša velka nado.
17 0
Benjamingst
Ni minute veceras. Nadam se da ce zaigrati.... dok onaj Slovenac igra za Dallas..
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi