NBA zvijezda ostavila bakšiš od 1000 dolara: "Tresla sam se i plakala od sreće"

Sjajni košarkaš pokazao velikodušnost

NBA zvijezda ostavila bakšiš od 1000 dolara: "Tresla sam se i plakala od sreće"

A. Čaušević

Zvijezda Cleveland Cavaliersa Andre Drummond pokazao je velikodušnost tako što je ostavio bakšiš od 1000 dolara u jednom od restorana na Floridi. 

Račun je iznosio 164 dolara, ali je Drummond odlučio da ostavi poprilično veliki bakšiš pa je konobaricu ostavio u čudu.

"Nisam znala ko je mušterija dok nisam vidjela bakšiš na računu od 164 dolara. Kada su mi dali karticu, provjerila i nisam mogla vjerovati", ispričala je Kassandra Diaz.

"Na račun od 160 dolara, bakšiš je bio 1000. Tresla sam se i plakala od sreće nakon što je otišao", napisala je Kassandra na Instagramu.

Inače, Drummond u Cavsima godišnje zarađuje više od 27 miliona eura se zahvalio konobarici te je pohvalio gostoprimljivost restorana.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAjce7fnXNN/[/instagram]

"Nevjerovatno je vidjeti da ljudi pokazuju toliku ljubaznost u nesigurnim vremenima. Ovo je priča koju nikad neću zaboraviti. Hvala puno još jednom", poručila je ona.

Generalni menadžer restorana Daniela Sujoy je za medije na Floridi kazala kako je Kassandra zadržala bakšiš u punom iznosu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi