NBA zvijezda pretukla protestanta: "Jedan od je*enih bijelih momaka nije znao gdje ide"

Šokantan video

NBA zvijezda pretukla protestanta: "Jedan od je*enih bijelih momaka nije znao gdje ide"

A. Čaušević

Pojavio se šokantan video sa NBA zvijezdom kao glavnim akterom nemilih scena tokom protesta u Los Angelesu zbog smrti Georgea Floyda. 

TMZ je objavio kako J.R. Smith šutira nogoma i udara šakama jednog od protestanata. Veteran je potom na društvenim mrežama objavio šta se zapravo desilo.

Smith je objavnio kako je do incidenta došlo nakon što je protestan razbio staklo na njegovom vozilu te da se uopšte nije radilo o rasističkom napadu jer je počeo da udara bijelca.

"Jedan od je*enih bijelih momaka nije znao gdje ide. Slomio je je*eni prozor na mom vozilu. Ovo je naseljena ulica, ovdje nema prodavnica", opravdao je Smith svoj napad.

[twitter]https://twitter.com/TNHTalk/status/1267209496931098624[/twitter]

"Zaganjao sam ga i dobio je po du*etu. Ovo nije zločin iz mržnje. Ni s kim nemam problema ko nema problema sa mnom. Ovo je problem sistema."

Inače, nekadašnji saigrač LeBron Jamesa iz Cleveland Cavaliersa je trenutno slobodan agent.

Top Komentari

Ante G.
Dok je ljudi, bice i problema. Evo ovaj dosao kao da se bori protiv rasizma, ostavi ovakav komentar... Time on pokazuje da je rasista, kao i svi ostali. Ljudima je to u krvi, da se dijele i mrze. Na boje, religije, nacije, stranke, navijacke grupe... Samo je pitanje ko je gore, ko je dole, ko koga tlaci. Prica je u sustini ista, samo se uloge mijenjaju.
5 3
Turgut2
Migu vam reći da su srnci vrlo rasisticki nastrojeni jer imaju kompleks itd itd ali ako nastave ovako sami sebi zamku spremaju jer ima dosta tihih amera koji jedva cekaju da ih potamane
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi