Neće igrati Ligu za opstanak: KK Gradina istupila iz takmičenja

Zbog novčanih sredstava

Neće igrati Ligu za opstanak: KK Gradina istupila iz takmičenja

E. Čaušević

Regularni dio košarkaškog Prvenstva Bosne i Hercegovine završen je minulog vikenda, te će se sada igrati Liga za prvaka i Liga za opstanak.

Već sada je jasno da će Liga za opstanak imati jednog člana manje jer je Gradina iz Srebrenika odlučila da istupi iz takmičenja.

Ovaj klub regularni dio sezone završio je na predzadnjem mjestu sa 16 poraza i tek četiri pobjede, te su donijeli odluku da neće igrati utakmice Lige za opstanak.

Gradina je svoje domaće mečeve igrala u Mejdanu i odlučili se da se neće zaduživati još jedan mjesec i povećavati dugove, te su donijeli konačnu odluku da istupaju iz takmičenja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi