Bojan Kusmuk "pod okriljem noći" postao bivši: Svaki komentar je suvišan
Bojan Kusmuk do odlaska na reprezentativnu pauzu bio je prvi trener tima iz Srebrenika, međutim pod okriljem noći postao je bivši

Ostao je zagonetan na razloge smjene sa klupe tima iz Srebenika

Bojan Kusmuk "pod okriljem noći" postao bivši: Svaki komentar je suvišan

E. Dindić

Nakon reprezentativne pauze nastavljeno je prvenstvo Bosne i Hercegovine za košarkaše. Ono što je svakako iznenadilo sve ljubitelje košarke u Srebreniku, je promjena na klupi Gradine preko noći. 

Pod okriljem noći trener Bojan Kusmuk  postao je bivši, a Vladimir Mićanović novi/stari trener.

Kontaktirali smo sada već bivšeg trenera Gradine, da ga upitamo za razloge odlaska sa klupe Gradine, odnosno zašto više ne sjedi na klupi tima iz Srebrenika.

"Teško je započeti stvari, u pravom tonu. Prvo želim da kažem da je gospodin Nermin Tursić koji obavlja funkciju predsjednika jedna zaista pozitivna ličnost i prava osoba. Što se tiče moje smjene, iskoristiću onu dobru staru stvar, svaki komentar je suvišan što se tiče mog odlaska.", kratak je bio Kusmuk.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo, u zadnjem kolu u Mejdanu Gradina je poražena od direktnog konkurenta ekipe Studenta, te do kraja prvenstva očekuje je žestoka borba za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi