Nelson-Henry osmo pojačanje OKK Sloboda

Tuzlaci se ne šale

Nelson-Henry osmo pojačanje OKK Sloboda

U redove OKK Sloboda danas je stiglo još jedno novo pojačanje.

Dan pred početak priprema Tuzlaci su dogovorili saradnju i sa američkim košarkašem Darienom Nelson-Henryjem koji je rođen 1994. godine, a u Slobodu dolazi iz Austrije, tačnije Kapfenberga.

Za ovaj tim je Nelson-Henry prošle sezone prosječno po meču bilježio 8,7 poena i 5,2 skoka, a u Tuzli vjeruju kako će opravdati povjerenje i biti od pomoći treneru Josipu Pandži.

Tokom ovog ljeta u Slobodi su bili veoma aktivni glede jačanja igračkog kadra. U klub su prethodno stigli Sani Čampara, Amar Gegić, Fahrudin Manjgafić, Rosga Joseph, Miloš Grubor, Vladimir Tomašević i Dejan Janjić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi